Catering - sprawdź naszą ofertę dla miast: Warszawa, Wrocław, Łódź, Katowice, Kraków

Firma “Artur Sokół” wszystkie potrawy przygotowuje zgodnie z tradycyjnie pojmowaną sztuką kulinarną.

Dbamy, aby surowce spełniały wymogi najwyższej jakości, były naturalne i świeże. Nie dopuszczamy możliwości używania jakichkolwiek półproduktów czy chemicznych polepszaczy. Daje nam to pełne prawo gwarantowania doskonałości serwowanego menu.

  • KOLACJA U HRABIEGO PUSZKINA
    KOLACJA U HRABIEGO PUSZKINA
    1. Szyjki rakowe w sosie koperkowym
    2. Tartinki z łososiem po syberyjsku
    3. Tartinki z czerwonym kawiorem
    4. Jajka faszerowane po moskiewsku na sosie majonezowym
    5. Barszcz moskiewski z królikiem
    6. Barszcz ukraiński
    7. Zupa czysta grzybowa – borowikowa
    8. Chłodnik z botwiną
    9. Rozsolnik
    10. Ucha – rosyjska zupa rybna
    11. Udziec z dzika pieczony z sosem wiśniowym
    12. Zrazy zawijane z sarny + kasza perłowa
    13. Schab po odesku + kotleciki ziemniaczane
    14. Kotleciki z kury po kijowsku
    15. Kotlety z indyka Pożarskiego
    16. Filet z kaczki w sosie kaparowym
    17. Kurczak po odesku w sosie białym
    18. Grzyby duszone zapiekane z ziemniakami
    19. Pielmienie syberyjskie +  sos śmietankowy
    20. Kopytka z kawiorem czarnym i łososiem na sosie szczypiorkowym
    21. Kartofle faszerowane grzybami prawdziwymi
    22. Szczupak w sosie szafranowym
    23. Karasie w śmietanie
    24. Jesiotr po moskiewsku
    25. Sandacz a’la Russ nadziewany kaszą gryczaną i grzybami
    26. Sum smażony w sosie czosnkowo-śmietankowym
    27. Łosoś w warzywach po petersbursku z dodatkiem 3 sosów
    28. Roladki moskiewskie z łososia i kawioru
    29. Śledzie w zalewie korzennej
    30. Sałatka nowogrodzka a fasolki perłowej
    31. Sałatka moskiewska z sandaczem
    32. Sałatka śledziowa z warzywami
    33. Sałatka cesarska z kurczakiem
    34. Beza Pawłowa z truskawkami
    35. Twarożek w asyście musu gruszkowego , miodu i orzechów
    36. Pierogi z wiśniami
    37. Tort „wiśniowy sad”
    38. Lody wiśniowo-waniliowe z bitą śmietaną
    39. Sernik „ruski”
    40. Pascha waniliowa z kandyzowanymi czereśniami
    41. Kisiel żurawinowy ze śmietanką i wanilią
    42. Watruszki z serem
  • NIEBO BEATRYCZE PORTINARI
    NIEBO BEATRYCZE PORTINARI
    1. Melon z szynką parmeńską
    2. Pomidory z mozraellą i bazylią w oliwce czosnkowej
    3. Nadziewane kuleczki ryżowe po mediolańsku
    4. Crostini z anchois i czarnymi oliwkami
    5. Krewetki w sosie oliwkowo-czosnkowym
    6. Smażony bakłażan z mozarellą
    7. Bruschetta toskańska z bazylią i pomidorami
    8. Zupa paprykowa z grillowanym kurczakiem
    9. Włoska zupa pomidorowa z pulpecikami cielęcymi, ziołami, fetą i śmietaną o smaku jałowca
    10. Zupa Minestrone
    11. Sznycle cielęce Saltimbocca
    12. Bitki cielęce z oliwkami i estragonem w sosie pomidorowym
    13. Eskalopki cielęce faszerowane gramolatą z karmelizowanymi marchewkami
    14. Kaczka w pomarańczach
    15. Cielęcina z koprem anyżowym w lekkim sosie włoskim
    16. Filet z kurczaka po kalabryjsku
    17. Spaghetti frutti di mare
    18. Gulasz włoski z trzech gatunków mięsa i warzyw
    19. Tagliatelle w sosie szpinakowym
    20. Gnocchi z rozmarynem
    21. Sola po florencku
    22. Ossobuco
    23. Cielęcina w sosie tuńczykowym
    24. Sałatka z fasolki z tuńczykiem
    25. Sałatka Capri
    26. Sałatka cesarska
    27. Włoska sałatka makaronowa 
    28. Tort rumowy
    29. Tort z sera ricotta
    30. Tartaletki z owocami
    31. Amaretti
    32. Keks figowo-orzechowy
    33. Tiramisu
    34. Cytrynowa granita
    35. Panacotta
    36. Kremowe ciasteczka sycylijskie
  • WIZYTA U MADAME DU BARRY
    WIZYTA U MADAME DU BARRY
    1. Pasztet z gęsich wątróbek
    2. Awokado nadziewane fetą
    3. Pomidorki po prowansalsku
    4. Mus z sera roquefort i ogórka
    5. Tatar z wędzonego łososia
    6. Łosoś wędzony na sosie jogurtowym
    7. Zupa – krem z zielonego groszku
    8. Zupa – krem ze szparagów z krabami
    9. Bouillabaise  - zupa z ryb i owoców morza
    10. Zupa – krem z brokułów z prażonymi płatkami migdałów
    11. Polędwiczki wieprzowe faszerowane szpinakiem w sosie na bazie mascarpone z kaparami i zielonym pieprzem
    12. Eskalopki z indyka z kaparami
    13. Schab z sosem camembert
    14. Kaczka w pomarańczach
    15. Filet z kaczki z figami
    16. Pierś z kurczaka z szałwią i glazurowanymi cebulkami
    17. Wołowina duszona po burgundzku + kluseczki szpinakowe
    18. Łosoś w sosie z zielonego pieprzu
    19. Sola z krewetkami i małżami w sosie śmietankowym
    20. Quiche z serem i bekonem
    21. Łosoś w galarecie na białym winie z sosem chrzanowym i kaparami
    22. Sałatka z kurczaka i selera naciowego
    23. Sałatka z cykorii z serem roquefort
    24. Sałatka nicejska
    25. Sałatka z endywii i roszponki
    26. Sałatka z krewetek, awokado i cytrusów
    27. Vol-au-went z pikantnym nadzieniem
    28. Deski serów
    29. Markiza czekoladowa
    30. Truskawki w Cointreau
    31. Bretońskie ciasto czekoladowe
    32. Szarlotka na sosie karmelowym
    33. Krem gruszkowy
    34. Brzoskwinie z lodami waniliowymi w sosie malinowym
    35. Świeże owoce z sosem mango
    36. Suflet czekoladowy
    37. Babka savarin z owocami lata
  • WIECZÓR U PANI WALEWSKIEJ
    WIECZÓR U PANI WALEWSKIEJ
    1. Pasztet z dziczyzny w asyście marynowanej gruszki i żurawiny
    2. Pasztet jesienny z warzywami + dip węgierkowy
    3. Szynka staropolska z sosem chrzanowym
    4. Śledzie w czosnkowym sosie z sałatką ziemniaczaną
    5. Rydze marynowane z estragonem na plastrach cielęciny
    6. Śliwki w boczku z dipem chrzanowo-brusznicowym
    7. Zupa grzybowa z kluseczkami z kurczaka
    8. Rosół z makaronem
    9. Bulion podolski z kołdunami
    10. Żurek nałęczowski z wędzonką
    11. Barszczyk czerwony z uszkami
    12. Pieczeń ze schabu faszerowana borowikami
    13. Pieczeń cielęca w sosie czosnkowo-śmietanowym
    14. Gulasz bieszczadzki z suszonymi śliwkami
    15. Kaczka z jabłkami
    16. Zrazy a’la Radziwiłł
    17. Filet z drobiu faszerowany warzywami w orzechowej panierce
    18. Medaliony gdyńskie z owocami
    19. Kotlety wilanowskie
    20. Ragout z dziczyzny z goździkami i jałowcem
    21. Pstrąg pieczony w bekonie z sosem ziołowym
    22. Grillowane żeberka w miodzie
    23. Gołąbki w sosie pomidorowym
    24. Pierogi z rozmaitymi nadzieniami
    25. Kulebiak z kapustą i grzybami
    26. Śledzie po krakowsku w gęstej śmietance
    27. Szynka po staropolsku w przyprawach korzennych + sos musztardowy
    28. Sałatka tradycyjna jarzynowa
    29. Sałatka myśliwska
    30. Sałatka ziemniaczana
    31. Sałatka pieczarkowa
    32. Sorbet truskawkowy
    33. Sernik krakowski + sos waniliowo-jagodowy
    34. Ciasto drożdżowe z owocami i kruszonką
    35. Strucla makowa , bakaliowa, orzechowa
    36. Piernik staropolski
    37. Miodownik z orzechami włoskimi
    38. Tort makowy
  • FINGER FOOD
    FINGER FOOD

    Finger food - mix :

    1. Bruchetta szpinakowa
    2. Ruloniki z polędwicy i melona
    3. Zawijaki z awokado, kawioru i łososia
    4. Krabowe kulki z majonezem limetowo-jogurtowym
    5. Roladki naleśnikowe z pastą z łososia
    6. Roladki naleśnikowe nadziewne kawiorem, avocado i serem typu ricotta
    7. Mini ptysie serowe
    8. Kruche babeczki z kurczakiem curry
    9. Zapiekane ciastka z risotto z grzybami i serem typu camembert
    10. Szaszłyczki z pomidorków z mozarellą i bazylią
    11. Koreczki z kurczaka z sosem barbecue z cytryną
    12. Ruloniki z łososia wędzonego
    13. Fritata szparagowa + dip ziołowo-serowy
    14. Sushi z filetem z pstrąga
    15. Serowo-orzechowa przekąska na krakersach
    16. Talarki z pesto, boczkiem i makiem
    17. Koreczki z wołowiny z sosem jabłkowo-chrzanowym
    18. Pikantne kulki krewetkowe
    19. Paluszki francuskie z serem i kminkiem
    20. Seler naciowy z serem roquefort
    21. Nadziewane suszone śliwki
    22. Roladki z wędzonego łososia i pstrąga z musem chrzanowym na pumperniklu
    23. Paczuszki ze szpinakiem i serem feta
    24. Rożki z rostbefu nadziewane serem pleśniowym typu blue z kiełkami słonecznika na czosnkowych grzankach
    25. Mini grzanki z konfiturą z czerwonej cebuli i plasterkami glazurowanej kaczki
    26. Mini grzaneczki z warzywnym tatarem na roszponce
    27. Roladki z ciasta filo z cielęciną i miętą posypane prażonym sezamem

    Tartinki koktajlowe - mix :

    1. Tartinki z krewetkami i masłem ziołowym
    2. Tartinki z łososiem wędzonym i musem chrzanowym
    3. Kanapki z polędwicą i masłem bazyliowym
    4. Tartinki z rostbefem
    5. Tartinki duńskie z indykiem i borówkami
    6. Tartinki z salami
    7. Tartinki warzywami
    8. Tartinki z pasztetem i żurawinką
    9. Tartinki szwajcarskie z emmentalerem
    10. Tartinki z tuńczykiem i zielonymi oliwkami
    11. Tartinki z pieczonym kurczakiem i ananasem
    12. Tartinki z serem mozarella, pomidorkiem i listkiem bazylii
    13. Tartinki z polędwicą i kruchą sałatą lodową i ziarnami słonecznika
    14. Tartinki z boczkiem pieczonym i ogórkiem małosolnym
    15. Tartinki z trzema gatunkami sera , kiełkami i warzywami
    16. Tartinki z szynką staropolską , rukolą i orzechami włoskimi
    17. Tartinki z pieczoną kaczką i pomaranczą
    18. Mini kanapeczki z wędzonymi małżami na rukoli i estragonie
  • OGÓLNA OFERTA GRILLOWA
    OGÓLNA OFERTA GRILLOWA
    1. Prosię pieczone + kasza gryczana z podrobami + ćwikła z chrzanem
    2. Udziec cielęcy z rożna
    3. Udziec wieprzowy z rożna
    4. Karkówka w cebulce
    5. Łosoś w trzech gatunkach pieprzu
    6. Dzwonki z łososia z bazylią i masłem cytrynowym
    7. Pstrąg z grilla + majonez koperkowy
    8. Filet z drobiu z serem blue
    9. Piersi z kurczaka faszerowane suszoną śliwką
    10. Oscypek z grilla
    11. Kiełbaska w piwnej marynacie
    12. Kaszanka owijana w boczek
    13. Kaszanka z cebulką
    14. Szaszłyki wieprzowo-drobiowe
    15. Szynka pieczona z oscypkiem
    16. Żeberka wieprzowe w ostrym sosie czosnkowym
    17. Żeberka w miodzie
    18. Kotlety z szynki wieprzowej z ananasem
    19. Bekon nadziewany jabłkami winnymi
    20. Pomidorki po prwansalsku z grilla
    21. Pieczarki faszerowane
    22. Bakłażan z anchois
    23. Cukinia z grilla
    24. Bigos staropolski
    25. Biała kiełbasa w sosie cebulowym
    26. Udko z kurczaka po meksykańsku
    27. Kawałki kurczaka w sosie barbecue
    28. Pilaw warzywny
    29. Ziemniaczki pieczone z twarożkiem i szczypiorkiem
    30. Pieczone ziemniaki z masłem smakowym lub śmietaną + musztarda, ketchup, dip paprykowy, dip musztardowy, dip czosnkowo-ogórkowy, dip żurawinowo- chrzanowy
    31. Pierogi nadziewane kaszą gryczną i grzybami
    32. Pierogi nadziewane kapustą i grzybami
    33. Pierogi z jagodami lub borówkami
    34. Żurek namysłowski z wkładką
    35. Barszcz czerwony
    36. Banany z grilla w sosie waniliowym
    37. Połówki brzoskwiń z sosem karmelowym
    38. Grillowane jabłka z konfiturą

    Dodatki do grilla :

    • Chleb wiejski + smalce smakowe : ziołowy, cebulkowy, jabłkowy, czosnkowy
    • Ogórki małosolne
    • Kwaszona kapusta
    • Kwaszone grzyby
    • Sosy i dipy
    • Musztarda, ketchup, chrzan